ik-ga-op-reis-en.reismee.nl

sydney!

Heee hallo!

Ben inmiddels al 2 dagen in Sydney! En't bevalt prima! Ohh..de vluchten van afgelopen dagen, waren echt zwaar! Ik was kapot! In 't vliegtuig (eerste vlucht bangkok-taipei, 4 uur lang!) kon ik geen oog dicht doen, tweede vlucht naar Sydney (10 uur)..ging't ook niet veel beter! Ik had alle mogelijke houdingen aangenomen om enigzins in slaap te vallen..maar pogingen mislukt! Ik kwam dus aardig gebroken aan op 't vliegveld in Sydney! Maarrr..je moet 'r wat voor over hebben en dat heb ik zeker!!

Aangekomen op Sydney, wasset lekker weer (25 graden, wel bewolkt, maar prima!:) Iig beter dan smog warmte en chaos in Bangkok. Hierna gingen we naar't hostel, zit met z'n 8en op een kamer. Haha, de stapelbedden zijn wel ff wennen hoor. Godsamme, een beweging en het bed schudt tien keer heen en weer :S..haha. (ik slaap boven btw!)..maar het is ff omschakelen. Alles is ff omschakelen. Ik besef eigenlijk nog niet echt goed dat ik gewoon aan de andere kant van de wereld sta! Heeft mede ook te maken met't feit dat Sydney lekker westers is! Ik functioneer door de vermoeidheid op automatische piloot, maar er is een ding wel zeker..ik geniet! En heb't echt super naar m'n zin!!

Aardige mensen hier en eigenlijk isset een groot feest. Ik dacht dat 1/2/3/4 oktober heftig waren..maar haha..dat isser echt nix bij! En ik doe't netjes hoor..:) niet volledige detox..maar rustig aan! En verder..vraag me welke dag't is..en ik zou't niet goed weten! Door al die overgangen, eerst van bangkok..de tijdsverandering en nu Sydney.. Haha..volgens mij isset maandag vandaag!

Sydney is een relaxte stad, alles gaat soepeltjes en is relaxt. Ik arriveerde 2 dagen geleden om 12.00 uur ongeveer op de luchthaven en in de dorm lag ik direct gestrekt. Daarna gingen we in de avond nog met z'n allen naar een cafe om wat te drinken met de gehele groep en pizza's eten! Ik sta ervan te kijken hoe vriendelijk en leuk alle mensen zijn van de groep :)! Gister ben'k naar de Chinese buurt geweest in Sydney..gezien het afsluit feest het thema carnaval heeft :S moest ik een outfit scoren..echt weer wat voor mij! 'k heb een chinees outfit op de kop getikt, chinese jurk (super cheap..was afgeprijst) en zo'n chinese paraplu erbij..en alles klapper op de vuurpijl steek ik chopsticks in't haar! Haha..je kunt prijzen winnen met je ensemble en ik wilde niet als enige in 'normale' kleding aan komen zetten..dus vond ik dit een aardige midden weg. Kan mij't schelen!

In de avond gistereen haven cruise, vanaf opera house. Was gezellig, met de gehele groep op de boot..samen eten..drinken en muziekje op de achtergrond. Haha..alleen de boottocht duurde 4 uur lang en het enige wat de langzame boot deed was rondjes varen om de brug en opera house..ze staan nu beide op m'n netvlies gebrand..geloof me!

In de avond uit met een groepje, iedere keer is wisselend wie er mee gaan..omdat sommige het nogal laat maken iedere avond! Gister in een australische bar, stond een man live te zingen..was wel ff gezellig! Alleen ik ben moe!! Vanavond weer iets voor de boeg..en australische bbq! Kijk'r naar uit..helemaal zin in!

Morgen surfen en de dag daarna naar de blue mountains..dus moet ff energie gaan besparen! Ik denk sowieso dat ik wat langer in Sydney blijf om ff bij te komen en te kijken naar wat ik precies wil gaan doen. Ik kan wel met mensen van hier mee..waar weet het nog nie..ben te moe om ergens over na te denken. Ik zie't wel! Komt helemaal goed!

Tot snel weer!!

Kus.

Charissa

marcella

Wow!
klinkt nu al helemaal geweldig en je bent er pas net!
Ik ben heel benieuwd wat je allemaal voor avonturen gaat beleven
Kijk uit naar het volgende verhaal

willeke

Charis! wat een geweldige dingen maak jij daar mee zeg! ik lees je verhalen met veel plezier en bewondering!!

geniet er lekker van!
dikke kus van mij en de poezenbeesten ;)

Chantal

He Chaak, heel leuk dat je nu al zo veel gedaan hebt. Lijkt me inderdaad heftig dat lange reizen in het vliegtuig en tijdsverschil. Ook fijn dat alle mensen in de groep zo leuk zijn, dat is toch wel gezellig dan.
Ik kan niet wachten totdat ik jou kant op kom, als ik die verhalen lees. x

San

Hee Charis =D

Echt raar dat je aan de andere kant van de wereld bent =(

Kvind 't wel leuk om te horen dat je 't zo naar je zin heb.
Ik wacht op je volgende verhaal.

San & Melissa