ik-ga-op-reis-en.reismee.nl

Seal rock en Coffs harbour

Allowa :))

We zijn vanuit Chatswood door gereden naar Seal Rock een aanbeveling door de Australische familie en 't was daar prachtig :)). We bleven daar overnachten op 'n camping, Jaqueline en ik in de auto en de twee jongens in de tent. Alleen ik had een te dunne slaapzak, geloof me..'t vriest gewoon bijna midden in de nacht daaro!!! 'k verkleumde..hoeveel lagen ik over elkaar aan had..'t maakte niet uit :S. Maar dat geeft niet..tis een avondtuur ;)). Midden in de nacht echt ongelofelijk veel sterren..heb er nog nooit zoveel in de hemel gezien..super indrukwekkend.

Na de korte nacht zijn we gaan wandelen door Seal Rock..tis eigenlijk meer strand en natuur. De golven waren echt overweldigend hoog..te bizar voor woorden. De natuur was er prachtig en tijdens de wandeling zagen we dolfijnen! Ik was helemaal door't dolle heen..vond't zo gaaf om te zien :))

We zijn met de gouden bak (golddigger) door gereden naar Coffs Harbour. Daar verblijven we opnieuw bij een australische familie thuis (familie van Jaqueline) en geloof me..tis hier prima!! Aardige mensen, heerlijk eten..en gister hebben we met z'n vieren in de Jacuzzi gezeten (die hebben ze hier!!) hahaaa..te luxe backpacken!! Vanmiddag mochten we gratis kano's huren en zijn we de rivier in getrokken, was wel mooi door de omgeving :))

Een jongen hier uit de familie is een surfer..we gaan morgen weer een surflesje krijgen :)) echt top! We kijken er nu al naar uit! 'k ga er een eind aan breien, want we gaan zo eten denk'k!!

'k heb er een aantal nieuwe foto's op gezet!! Een aantal van de vele mooie!!

Tot later!!

Kus van mij

San

Leuk :D

Vief

Hee flappie,
dus jij hebt een gratis kano gehuurd?! Kijkend naar je foto's was je ook al aan het surfen op het zand???
Weet je zeker dat de korte nachten je niets doen????
Zonder gekheid, je doet echt wel veel gave dingen zeg. Hoop dat je ook nu en dan goed uitrust om het allemaal goed te kunnen beleven (dat zijn nog wel eens van die dingen waar je tegenaan kan gaan lopen,weet ik).
Have fun en dat chinese jurkje zag er op de foto's nog leuk uit hoor!
Liefs Vief

Irene

Zo, charis, je hebt het goed voor elkaar door bij families te logeren!
gaaaf die dolfijnen!
geniet geniet geniet:)