ik-ga-op-reis-en.reismee.nl

m'n plannen :)

Hee hallo!

Voor de gene die't interesseren ;), m'n (route) planning voor de komende periode! 'k vlieg morgen naar Alice Springs en overmorgen zal'k starten met de outback tour :), helemaal zin in! De tour duurt 5 dagen en gaat langs de volgende plekken; Kings Canyon (Watarrka), Uluru, Tata Tjuta (The Olgas), Coober Pedy, Flinders Ranges, Devil's Peak en dan uiteindelijk in Adelaide. Ik blijf kort in Adelaide want vertrek op 6 december met de nachtbus naar Melbourne waar ik in de ochtend zal arriveren. Dan vlieg ik op 8 december naar Launcheston (Tasmanie!!) en op 15 december vanaf Hobart (Tasmanie) terug! Ik had hele goedkopen vliegtickets kunnen vinden naar Tasmanie..dus kon dat nie laten gaan! In Tasmanie wil 'k naar Cradle Mountain en Wineglass Bay..lijkt me zo gaaf! Dan met de kerstdagen in Melbourne waar 'k een hostel heb geboekt.

Oftewel..een hoop mooie dingen weer't in t verschiet!

Ik zal een aantal dagen nix meer van me laten horen, zit in de middle of nowhere!

Tot later weer!

Kus!

Irene

Wow, klinkt goed!have fun and be careful in the outback!x

will

gaaaf allemaal hoor!!
doe voorzichtig!

xx

Chantal

He Chaak,

jeetje, wat klinkt dat gaaf zeg. Je ben wel echt als een malle aan het rond reizen zeg. Leuk dat je ook naar Tasmania gaat. Dat stond niet in de planning toch? Maar heel stoer dat je dat ook gaat doen. Hier zijn de voorbereidingen voor de reis in volle gang. Nog 2 nachtjes slapen, dan mag ik ook!!! Woehoe. Ik heb er helemaal zin in. Zie je snel, chick. x

San

Heel veel plezier en doe voorzichtig =)

En ik ben super blij dat je die cap voor me hebt besteld =D