Back in Melbourne Again :)
Hey hey :)
Even een berichtje vanuit Melbourne. Melbourne..ik vind't een indrukwekkende stad. De stad is altijd in beweging, altijd druk op straat. Enorm veel winkels, shoppings malls en foodcourts..De circle tram, rijdt om de stad en is gratis. Gister zag 'k een tram rondrijden met verlichting..omgebouwd tot restaurant :S..bijzonder..Haha. De stad is een mix van oude gebouwen, kerken en hippe hoogbouw..er is niet echt een touw aan vast te knopen! Afgelopen dagen ben ik naar de gratis musea's geweest, dat is het leuke aan de stad..de museums zijn gratis. Ook Centre of Moving Images..de geschiedenis van beeld, geluid en film. Wel grappig. Afgelopen zaterdag ben ik met Ny en Tony uitgeweest (tour Outback), was weer erg leuk om elkaar weer te zien. De kroegjes zijn leuk, alleen alles is weer vrij prijzig..reken 8 euro een bier of wijntje..:S Maar goed..t hoort er nu eenmaal bij! Tony vliegt vandaag terug naar Engeland..maar Ny zal'k nog ontmoeten in Sydney en we zitten de eerste dag met elkaar in't zelfde hostel in Nieuw Zeeland! (k vlieg naar Auckland op 5 januari!)
Ikwas onderweg naar de Aldi (hahaa..jaja want die hebben ze hier..lekker cheap ;)) toen liep ik Sadee tegen't lijf..ontmoettijdens de introductie week toen in Sydney. Arjan trouwens ook. Met hun zal ik samen de kerstdagen door gaan brengen :)..tis wel vreemd hoor..kerst en dan zo ver weg van huis! Ik had kerstcadeaus naar huis gestuurd..alleen 't was zo duur..k zal 't je uitleggen: post versturen per boot..duurt 3 maanden..en kost 40AUD..Post versturen met 't vliegtuig..is er dan in 10 dagen..kost 70 dollar..Tja.. K ga toch echt niet zoveel geld betalen! Dus heb voor de boot gekozen..haha..dus m'n kerstcadeaus komen hopelijk aan in Maart! Sorry pap, mam en san :))Haha..tjonge jonge! Maar goed..
M'n plannen voor de komende dagen, voor als je geinteresseerd bent ;) : Ik ga zo ff naar de Victoria Market..altijd leuk om ff rond te lopen. Tis een vrij grote markt..waar vrijwel alles verkrijgbaar is. De uitverkoop hier is trouwens begonnen..oh oh..:S..en ze hebben hier de boxing day..(2e kersdag)..dan gaat alles weg voor 't goedkoopste bedrag ;))..K heb al met Sadee afgesproken om te gaan shoppen dan ;)..heerlijk! Vanavond ga'k naar de bioscoop met Sadee en Arjan..de bioscoop is op dinsdagen met korting! Tja..op de centjes letten ;)). Morgen ga 'k op tour..Great Ocean Road..dus vroeg uit de veren..k had een open voucher genomen, gewacht tot 't mooi weer zou worden (en dat wordt t morgen!) en dat gaan! Bob komt overigens morgen weer aan in Melbourne, dus die zal 'k de komende dagen nog wel ff zien..ff bijkletsen weer.
Dusz..en dan vrijdag draaien ze op Federation Square een film ' The Grinch' ..haha. Tis eigenlijk een groot scherm waar ze films op draaien..op een plein in de buitenlucht :)..en t is gratis! Super toch! Daarnaast zijn er Caroll Singers in een vrij grote kerk hier..ga'k ook maar ff naar toe..lijkt me wel bijzonder!
Lieve allemaal..k wens jullie allemaal hele fijne..warme en gezellige kerstdagen...geniet :)
Een knuffel en een kus van mij!
ps; 27 december heb ik de nachtbus naar Sydney..waarna ik naar Manly Beach zal gaan..in 't hostel waar ik Chantal en Ann zal meeten :)
sounds great!
great pictures :)