Kerst & aankomende NYE!
Allowa :))
Allemaal goede, warme en gezellige kerstdagen gehad?! K hoop't!! K was met de kerst in Melbourne..was hartstikke leuk..maar totaal geen kerstgevoel!! Op kerstavond zijn Arjan, Sadee, Valerie en ik naar Federation square geweest om Carolls by Candelight (concert) te kijken op groot scherm. Was wel ff leuk om te zien, maar t blijft vreemd..kerst in de warmte :S..
De eerste kerstdag zijn we in de avond met elkaar gaan kaasfonduen (Arjan's moeders recept, jaja!)..haha. T was heerlijk en gezellig en cheap ook nog's overigens!! Een goede maaltijd voor weinig geld..omdat we t konden delen door een groot aantal mensen, ben je altijd goedkoper uit! We zaten in een hostel, TL verlichting en top 40 muziek op de tv..dan een goedkope kerstboom waar totaal geen aandacht aan was besteedt in de hoek..haha..dus niet echt een kerstgevoel. Maar buiten dat, wasset gewoon gezellig met elkaar..en dat isset belangrijkste.
De dag daarna waren Sadee en ik vroeg uit de vere voor boxing day (oftwel uitverkoop :)) zelfs hier wil ik dat niet missen! Maar de dagen ervoor had ik al een aantal nieuwe kledingstukken op de kop getikt en gelukkig waren ze op boxing day niet meer afgeprijst! De kerst was wel de highlight van Melbourne denk ik, van afgelopen dagen. K heb verder nog een aantal keer wat gedronken met een aantal, ook altijd leuk!!
Nu in Sydney. De reis met de nachtbus was weer killing. Na vrij weinig geslapen te hebben moest ik met m'n 18 kilo wegende tas in de trein, op de ferry en met de bus..om op de plek te komen waar k m'n hostel had geboekt! K was kapot toen ik aankwam! K was ff gaan slapen en toen arriveerden Chantal & An. Helemaal leuk om elkaar weer te zien! En we hadden elkaar ook veel te vertellen! Tis vreemd om elkaar in Sydney te zien, maar t voelt aan de andere kant als heel gewoon en vertrouwd.
In de avond waren we naar 't centrum gegaan (45 minuten met de bus :S) want we zitten op Collaroy beach (niet Manly, wel in de buurt)..we gingen ff gezellig met elkaar wat eten! Daarna een drankje doen bij een tentje. Daar zag 'k Remko ook weer! We konden de bus weer niet vinden voor terug en waren gebroken van't gereis van afgelopen dagen..dus namen de taxi. maarja..voor een keer is 't wel te doen.
Gister lekker uit eten geweest bij een goedkoop restaurantje in Kings Cross (buurt in Sydney), daar zag'k Bob, Remko, Lisa en nog een aantal andere weer. Leuk en gezellig om elkaar weer te zien en te spreken. Vandaag naar't strand geweest, dat is wel 't voordeel..'t strant ligt hier 3 minuten lopen vandaan! Maarja..k was alweer verbrand gister :S..dus ik loop er weer bij als een kreeft!! Die zon hier..is gewoon gevaarlijk! Je moet je echt om de 2 uur insmeren..anders eindig je als een lobster! K hoop dat t wat wegtrekt voor morgen!!
Morgen naar het oud en nieuw feest, hier in Sydney..bondi beach..met David Guetta! We hebben er allemaal ontzettend veel zin in! Ze voorspellen opnieuw prachtig weer (31 graden!) dus kan niet beter!!
K wens jullie allemaal een hele gezellige en goede jaarwisseling!! En natuurlijk een heel goed, gezond en knallend 2011!!
Tot daarna weer!
Kus van mij!
Ik spreek je wel aan de telefoon met jaarwisseling =D
Alvast veel plezier met david guetta ;)
HAHAHA dat verhaal van die kerstmaaltijd
xxxx
kerst in de hitte gehad, nu op naar oud en nieuw in de hitte!!!
jaloers hier hoor :)
have fun!!!
Klinkt heel sfeervol die kerst onder de tl buis haha!
Heel veel plezier bij het grote oud en nieuw feest!!
moooie verhalen allemaal weer.
bedankt voor je leuke kaartje! hij hangt te pronken in mn huis hoor!
fijn dat je vorige week ff belde.
ik heb nog wel n oké'e 2e kerstdag gehad bij mn ouders en mn zus, pieter en kleine rick. bob is op skivakantie.
dikke kusss en geniet van je feestje vanv! 9voor jou al straks);)
xx
Hee sjaak, Happy newyear!!! Vreemd ja, Kerst en Oud&Nieuw vieren in de hitte...maar lijkt me echt hilijk ;)
Kus!
HAPPY NEW YEAR,